Saatiin perjantaina postia Teri-taloilta, eli heidän ensimmäinen luonnos talostamme. Nyt täytyy kyllä sanoa, että ollaan tosi lähellä lopullista ratkaisua. Joka nurkka on todella tarkkaan harkittu ja tuntuu, että Kari Eischer (arkkitehti) osasi lukea ajatuksemme. Luonnosten liitteenä oli tarkka kuvaus siitä, mihin tilaratkaisut perustuvat. Todella hyvää palvelua!

1356697.jpg

Talon ulkovuorauksessa lähdettiin nyt hieman "romanttisempaan" tyyliin. Talon väriksi olemme miettineet vaaleaa maitokahvinruskeaa - siis jotain muuta kuin vihreää tai harmaata, jollaisia melkein kaikki Laasonportin taloista ovat. Ulkopuoli noudattelee muuten aika paljon Talotekon mallia, tosin tähän saimme nyt sen mitä halusimme: kahdelle autolle katospaikan (katos rakennetaan naapurin luvalla 2m rajasta) ja kulun takapihalle talon ja varaston välistä. Ja koristeelliset pylväät tuovat ulkokuoreen viimeisen silauksensa.
 


1356698.jpg

Alakerta on lähes suoraan alla oleva Herralan malli, hieman pienennettynä. Kokonaisneliömäärä on nyt 158, mikä alkaa olla jo ihan kohtuullinen. Kodinhoitohuoneen ja keittiön toimintoja pitänee vielä miettiä, samoin olohuoneessa TV:n paikka on mysteeri, mutta kuten sanoin, olemme jo todella liki täydellistä!
 


1356702.jpg

Yläkertakin tiivistyi hieman, mikä on hyvä asia. Silti tilaa on vielä hulppeasti. Loiva katto (1:2) aiheutti kuulemma hieman ongelmia, sillä täyskorkeaa tilaa ei yläkerrassa ole kuin 3 metriä harjan alla. Sivuilta huonekorkeus on siis nostettu 1,3 metriin, jotta huoneet eivät tunnu liian ahtailta.