Tänään olimme illansuussa tontilla tehokkaan kolmituntisen ja saimme (tai Mikko sai) loput puut karsittua. Seuraava rupeama on risujen hävittäminen ja puiden pilkkominen klapeiksi. Ihan kivasti noista tulee polttopuuta, ainakin yhden talven tarpeiksi. Nyt kesän aikana aiomme rakentaa pihan perälle puuvajan, jotta klapit saa heti hyvin kuivumaan.

1588488.jpg

Nyt siellä näyttää siis tuolta. Vasemmassa etulaidassa oleva valtava koivu odottaa vielä kaatamista, mutta sen voi tehdä vasta kun lupahakemus on kunnassa. Myös saman kulman kuusikkoa pitäisi harventaa.

1588485.jpg

Yllä oleva kuva on Ahtialantieltä ja Vatsoilantie kääntyy kummun takaa. Tosi kaunis kumpu käppänämäntyineen ja villituijineen...

1588484.jpg

Samasta paikasta kuvattuna jo rakennettua aluetta. Vasemmalla toisena oleva puolitoistakerroksinen talo on meidän tontin takarajalla olevan kummun toisella puolella.

Kävin Matiaksen kanssa vähän käppäilemässä Vatsoilantien poikki menevällä metsätiellä. Tosi mukavaa hiekkatietä, kyllä mieli lepää tuolla lenkkeillessä. Saimme tontille myös yllätysvieraita kun 2 kilometrin päässä asuvat kummini tulivat pyörälenkillä meitä tervehtimään. Pertti kertoi, että metsässä menee eri mittaisia latupohjia: ainakin 2-, 3- ja 7 kilometrin lenkkejä. Ja talvella pääsee hiihtäen vieläkin pidemmälle. Täydellistä!