Tänään kävimme rakennusvalvonnassa aloituskokouksessa. Pientä paniikkia ja säätöä saatiin sentään vielä eilen aikaiseksi, sillä naapurimme soitti ja kertoi, että taloa pitäisi siirtää 1,5 senttimetriä! Kunnan toimittamissa suunnitteluaineistossa olleet mitat eivät täsmänneetkään ja meidän ja naapurin autokatosten väliin ei jää vaadittavaa neljää metriä. Molempia taloja piti siis siirtää muutamia senttejä. Ihan naurettavaa.

No Make hoiti asemapiirrokset kuntoon ja ne meni läpi rakennusvalvonnassa. Naapureilla oli aloituskokous heti meidän jälkeen ja kun sekä talotoimittaja että vastaava työnjohtaja ovat samat kuin meillä, pitäisi homma tulla hoidetuksi.

Itse kokous oli lähinnä muodollisuus. Autokatoksen seinään vaaditaan molemminpuoleinen palo-osastointi (nyt se on suunnitelmissa vain sisäpuolella), mutta muuten kaikki oli ok. Heimo otti puheeksi myös, että meidän kaikkien naapuritonttien kannattaisi tehdä metsän reunaan jonkinlainen salaoja koko matkalle, jotta vesi ei jää seisomaan. Pitää ottaa naapureiden kanssa puheeksi.

Kaivuri tulee maanantaina tontille ja sähkösuunnittelija tavataan huomenna.