Mikko kävi vielä eilen tontilla täryyttelemässä ja pihan perälle tuotiin vielä yksi sorakuorma. Myös Vattenfallin miehet ilmestyivät viimein, ja sähkökaappi nököttää nyt varaston takanurkalla. Tänään pitää kuulemma vetää siitä putket tekniseen tilaan. Talon virallinen paikka myös merkattiin eilen kunnan toimesta. Suht kohdilleen oli meidän mittailut menneet.

Tänään tontilta haetaan viimeiset ylimääräiset maat pois (vastaanottaja onneksi maksaa rahdin) ja sitten alkaakin olla valmista perustusurakoitsijaa varten. Willen valun pitäisi aloittaa urakkansa torstai-aamuna.

Eilen tapasimme myös yhden timpuriehdokkaan. Meillä on nyt kaksi varteenotettavaa ehdokkia. Täytyy vielä kuulostella kumpaa Turpeinen suosittelee. Molempien nimet saatiin vanhalla puolella olevan Teri-talon rakentajalta, joten talon rakenne pitäisi olla tuttu.

Sähkösuunnitelmat aiheuttavat harmaita hiuksia. Niiden kanssa ollaan jo pahasti myöhässä, sillä ne pitäisi toimittaa tämän viikon aikana talotehtaalle. Eilen illalla yritettiin Mikon kanssa puolinukuksissa keksiä kommentteja suunnitelmaan. Tänään olisi saatava aikaiseksi tapaaminen Ruokosen kanssa. Ihan mielettömän vaikeeta miettiä lamppujen paikkoja ja tyylejä. Ja nyt ei ole aikaa käydä edes missään sähköliikkeessä ihmettelemässä... Tärkeintä olisi kai saada nyt ulkoseinien sähköt paikoilleen, sisäseiniä ja kattojen lampunpaikkoja voitaneen säätää vielä myöhemmin...

Soitin yhdelle sähköurakoitsijalle ja hän kuulosti ihan lupaavalle. Pitäisi vaan saada suunnitelmat hänelle tarjouslaskentaa varten.