Viime sunnuntaina jatkoimme vielä risusavottaa ja kaikki puut saatiin jo matalaksi. Osa jäi tosin vielä karsimatta ja sitä urakkaa olisi tarkoitus jatkaa huomenna. Iso koivu ja kuusikko jäi myös vielä pystyyn. Varsinkin niiden kuusien kanssa täytyy pitää pieni tuumaustuokio ja miettiä mitä jätetään. Kuusten keskellä on kivi, josta tulee ihan kiva elementti etupihalle. Seuraava ongelma onkin risujen hävittäminen. Ja urakkaa riittää vielä puiden pilkkomisessa.

Keskiviikkona kävimme Topi-keittiöillä. Myyjä oli varsinainen puhekone, mutta eiköhän sieltä joku suunnitelma saada. Pyörittelimme keittiön kaappeja edes takaisin, ja lopulta myyjä tuntui tyytyvän minun kehittelemään saarekeratkaisuun. Puhuimme myös khh:stä ja wc:iden kalustuksesta jotta saamme jonkinlaista hintahaarukkaa. Noi vessat on vielä kyllä täysi mysteeri! Myyjä lupasi meille suunnitelmat ja kustiksen 3.6. mennessä.

Tänään kävimme Teri-taloilla antamassa viimeiset kommentit ennen varsinaisten arkkitehtipiirrosten ja rakennuslupahakemuksen tekoa. Suurempia muutoksia ei tullut, ainoastaan isonsimme korkeussuunnassa kirjaston ikkunaa ja samoin ekkerin molemmilla puolilla olevia pikkuikkunoita. Ainoa asia mikä vähän harmittaa on kodinhoitohuoneen ovi. Sen kun täytyy olla palo-ovi, ei siihen saa isoa lasiaukkoa. Ainoastaan kapean lasisoiron. Khh:sta tulee kyllä aika pimeä...

Sovimme toisen palaverin tulevalle torstaille, sillä emme vielä uskaltaneet laittaa nimiä sopimuspapereihin, kun emme ole vielä käyneet pankissa lopullisen kustiksen kanssa. Vähän nolo juttu kun tässä olisi ollut kolme viikkoa aikaa... Make oli selvästi vähän harmissaan... Pakko kuitenkin selvittää tuo rahoituspuoli ennen kuin tilausta voi vahvistaa.

Eilen kävimme Tiilerin myymälässä Pirkkalassa katsomassa takkoja. Ei kovin mieltä ylentävä reissu, sillä puolen tunnin odottelun jälkeen kukaan ei halunnut meitä palvella. Joten painuimme tyhjin käsin liikkeestä ulos. Raivostuttavaa! Lähinnä askarruttaa takan koko jos se on Tiilerin funkkis Lassi. Make oli kyllä sitä mieltä että kannattaisi ottaa se isompi.

Huomenna siis taas tontille. Tosin Mikko on tehnyt kolme yövuoroa putkee, joten hän ei varmaan kummoista urakkaa jaksa tehdä. Kunhan nyt saataisiin isoimmat puut karsittua ennen kuin mätänevät.