Tänään vierähti taas tiivis iltapäivä tontilla puuhommissa. Minä tosin keskityin pääosin Matiaksen viihdyttämiseen ja naapureiden kanssa jutusteluun. Mikko riehui moottorisahan kanssa ja sai jo kivan pinon polttopuita pilkottua. Kyllä noilla pari talvea luulisi takka lämpenevän.

Naapurit parin tontin päästä olivat juuri aloittaneet maatöitä. Heille tulee Kastellin pakettin heinäkuun puolivälissä. Perheeseen kuuluu 3- ja 6-vuotiaat tytöt ja Matias käyttikin tilaisuutta hyväkseen ja soluttautui tyttöjen kanssa tontin laidalla olevalle hiekkakasalle leikkimään. He olivat kuulemma juuri saaneet vuokra-asunnon Lempäälästä ja nuorempi tyttö sai perhepäivähoitopaikan Lempoisten koulun läheltä. Samalta alueelta siis kuin Matias.

Kävin Matiaksen ja Mantan kanssa myös vähän katsastamassa lenkkipolkuja. Noin parinsadanmetrin päästä tontilta lähtee metsätie joka hyvin pian risteytyi eri reiteille. Kylteissä oli opasteita 2,5- 3-, 4- ja 7,5 km lenkeille! Tallattavaa ja valinnanvaraa siis varmasti riittää! Tein pienen lenkin ja metsämaisema oli aivan ihanaa. Pitkiä ylämäkiä siellä oli myös - hyvää kuntoilua siis! Takaisin päin tulimme vanhan alueen läpi ja ihastelin jo valmistuneita taloja. Siellä oli niin kodikkaan näköistä kun ihmiset olivat alkaneet jo laittamaan pihojaan kuntoon. En malttaisi odottaa että mekin päästään tuohon vaiheeseen...

Tuli kyllä tosi vahva tunne siitä, että tulemme tuolla viihtymään. Ajoimme tontille Ahtialan kautta ja reitti kulkee upean maaseutumaiseman läpi. Järvi pilkottelee peltojen takana. Ja toisaalta taas keskustan palvelut ovat ihan liki. Ihan mahtavaa!

Teri-taloilta tuli viikolla tilausvahvistus ja Rantalat tekevät parasta aikaa perustussuunnitelmia. Se sähkösuunnittelija meidän pitäisi löytää nyt pikimmiten jotta saadaan sekin pois päiväjärjestyksestä. Nyt meillä on onneksi monta nimeä joilta kysellä. Vuokra-asunto pitäi myös pikkuhiljaa löytää (joko Lempäälästä tai Pirkkalasta) ja erinäiset tarjouspyynnöt odottavat lähettämistä. Laitoin Isku Keittiöiden Tampereen yrittäjälle mailia, joten sielläkin pitäisi käydä lähipäivinä.