Rakennusvalvonnan toimistoarkkitehti soitteli eilen ja totesi pitkän ja monimutkaisen puhelun lopuksi että hakemuksemme menee läpi tällaisenaan. Kyllä ne ovat siellä ihan sekaisin!

Ulkoväri aiheutti keskustelua, sillä ehdottamamme väri oli arkkitehdin mielestä vaalea sinapinkeltainen. Lopulta koodi vaihdettiin hakemukseen väriksi 518x ja erinäisten vaiheiden jälkeen hän lupasi että se menee läpi (rakennustarkastajahan sen meille jo aikoinaan lupasi). Hakemuksessa olisi pitänyt myös olla Tikkurilan tms. värilaput mukana, eli tulostettu väri ei oikein kelvannut. No, pääasia että homma on nyt kunnossa.

Toinen kulmakivi oli kerrosala. Olivat laskeneet sen uudelleen ja saivat kerrosalaksi 201 m2, eikä 199 m2 kuten papereissamme on. Se on kuulemma aivan "vähäisen ylityksen" ylärajalla (siis yläkerran koko suhteessa alakertaan) ja aiheutti pohdintaa, mutta menee nyt läpi. Jännä juttu, sillä Make oli vielä laskenut tuo uudestaan kaikkien ohjeiden mukaisesti ja sai 199,938 m2.

Näyttäisi siis siltä että lupa tulee. Annoin Teri-taloille valmistusluvan, joten nyt ei pitäisi enää muutella talossa mitään. LVI- ja sähkösuunnitelmat saatetaan ajan tasalle ja sitten hommataan kaivuri tontille. Turpeisen suosittelemalle kaivurimiehelle jo soittelinkin ja hän lupasi tulla hommiin elokuussa. Sovimme siitä sitten tarkemmin lähempänä.