Eilen soitettiin kunnasta, että rakennuslupamme on noudettavissa! Ja tänään sen tietysti malttamattomina sieltä haimme kun matkasimme tontille. Kiva hinta oli silläkin paperilla, reippaat 850 euroa...

Iso koivu kaadettiin tänään. Kari tuli avuksi ja näppärästihän puu jysähti maahan. Paloittelussa riittääkin puhdetta lähipäiville enemmän kuin tarpeeksi. Tuli jo ihan toivoton olo, kun olimme juuri saaneet kaikki muut puut siististi paloiksi ja pinoon. Ja nyt siis tontilla lojuu vähintään sama määrä risuja, oksia ja halkaisijaltaan reilu puolimetrisiä rungonpätkiä...

Mummi ja Kari veivät Matiaksen mukanaan Hämeenlinnaan joten saimme rauhassa urakoida oksat paloiksi. Ja saimme sen urakan onneksi iltaan mennessä tehtyä. Huomenna jatketaan hervottomien runkojen parissa.

1719997.jpg
Tässä se vielä ylväänä seisoo ja kurottaa korkeimmalle. Komia kuin mikä, mutta kun taustalla oleva tontti raivataan, jäisi vaarallisesti tuulen armoille.

 
1719998.jpg
Moottorisaha laulaa. Kaatopäätös osoittautui oikeaksi sillä puun oksat olivat kaikki aivan lahoja. Myös rungon keskiosa alkoi jo lahota.

1720001.jpg
Näissä riittää kirveelle töitä.

1720002.jpg
Tyhjä aukko. Yksi kuusi jätettiin vielä pystyyn, mutta katsotaan nyt mikä sen kohtalo on. Nuo pienemmät kuuset on tontin rajalla. Takana näkyvän valkoisen pressun takaa kaatui muuten taas vahingossa muutama pikkupuu... ;)